• 1 Barlastürk Anti Pkk
    Pkk ve Yandaşlarıyla Mücadele Merkezi.

 

Belki hatırlayanlar vardır 2012 yılında imhatimi.org sahibi Mectruy, millikuvvetler sitesinin hostingcisini tehdit ederek hackerliğe yakışmayacak bir şekilde millikuvvetlerin şifresini ele geçirmişti. Hack akıl gücüyle, alın teriyle, bilek hakkıyla yapılır. Mectruy'un yaptığı gibi tehditle, şantajla hack yapılmaz.

Sonuç olarak Mectruy'a ait imhatimi ve tüm siteler Millikuvvetler ekibinden C4patron ve RainMan tarafından çatır çatır hacklenmiştir :) Umarım bu kaphack olayından Mectruy kendine iyi bir ders çıkarmıştır. 

Hacklenen Siteler: 
http://www.imhatimi.org
http://www.infazci.net
http://www.mectruy.net
http://www.hacknews.org
http://www.w0rms.com
http://www.erotikfilmizler.org
http://www.spyhackerz.net
http://www.securitybox.org

http://www.zone-h.org/mirror/id/23581779
http://www.zone-h.org/mirror/id/23581782
http://www.zone-h.org/mirror/id/23581787
http://www.zone-h.org/mirror/id/23581789
http://www.zone-h.org/mirror/id/23581792
http://www.zone-h.org/mirror/id/23581805
http://www.zone-h.org/mirror/id/23581808


Etiket: imhatimi, imhatimi hacklendi, imhatimi hack, imhatimi.org hack, imhatimi.org hacklendi, RainMan, C4patron, hacknews hacklendi, Mectruy, hacked MecTruy, MecTruy hacklendi, hacked RainMan, hacknews.org, imhatimi hacked, imhatimi.org, imhatimi.org hacked, mectruy.net hacklendi, securitybox.org hacklendi, spyhackerz.net hacklendi, w0rms.com hacklendi, imhatimi.org, imhatimi hacked

2 Responses so far.

  1. Adsız

    Abi çok başarılısınız. Takdir ettiğim defacer grubuydunuz. Düşüncenize saygılıyım amma edindiğiniz bilgi, birikimler gün geçtikçe körermez mi? İnşallah devam edersiniz farklı domain adı altında ya da grup halinde.. Sağlıcakla kalın.

  2. Uzun zaman oldu başarılar kardeşim
    Ko-ka.in By Atesd

Yorum Gönder